Dagdeel: Ochtend 8.00 – 12.30 uur Middag 13.00 tot 17.30 uur. Avond 18.00 – 22.00 uur. Bij afwijkende tijden wordt een dag berekend of prijs op aanvraag.
Zaalhuur grote zaal, inclusief gebruik beamer en één flip-over, onbeperkt koffie, thee, water en pepermuntjes op tafel.
Heeft u tussen het middag- en avondprogramma niet voldoende tijd voor een volledig diner. Dan kunt u gebruik van een smal diner of tewel de Tafelpan die in buffetvorm wordt opgediend. De inhoud van de tafel pan kan gevuld zijn met malse rollade, sappige beenham of smakelijke kipsaté. De tafel pan wordt compleet gemaakt door een puree of huzaren-, groente- en fruitsalade.
Genieten van een heerlijke barbecue met uw gezelschap, waar u kiest om zelf te braden. Keuze uit 5 soorten vlees en diverse salades en stokbrood met smeersels.
€ 39,75 p.p
Diner
De bijeenkomst afsluiten met een lekker diner? Bee in the Garden biedt verschillende dimer opties aan. Voor de diners werkt Bee in the Garden samen met Chiel Culinair.
Het Walking BBQ diner bestaat uit 7 gangen per persoon, waarbij de gangen afgestemd worden op het seizoen. Op locatie wordt het eten bereid op een ofyr en/of green egg. Vervolgens wordt er per gang uitgeserveerd aan de gasten. Het Walking BBQ diner zorgt voor een unieke sfeerbeleving!
Het Walking BBQ diner bestaat zoals bovengenoemd uit een 7-tal gangen en deze kunnen gesplitst worden in herfst/winter en lente/zomer.
Voor de herfst/winter is het menu als volgt:
Ambachtelijke broodjes met huisgemaakte kruidenboter
Flamkuchen met rode ui en spek
Gamba spies gemarineerd in verse kruiden en knoflook
Pita met op locatie warm gerookte zalm, ijsbergsla en een zachte kerrie-limoensaus
Boterzachte yakitori spiesjes met bosui en sesam
Dubbeldoel runderburger met rucola en truffelmayonaise
Winters stoofpotje uit de dutch oven met romige aardappelpuree
S´mores
Voor de lente/zomer bestaat het Walking BBQ diner uit het volgende:
Diverse soorten ambachtelijk brood met huisgemaakte kruidenboter
Couscous salade met jalapeño pepertjes, mais en edame boontjes
Caprese salade van Roma tomaat, buffel mozzarella, pesto en rucola
Gamba spies gemarineerd in verse kruiden en knoflook
Pita met op locatie warm gerookte zalm, ijsbergsla en een frisse sinaasappel mayonaise
Moinkballs met sweet honey BBQ sauce
Boterzachte yakitori spiesjes met bosui en sesam
Dubbeldoel mini runder burger met mesclun en een frisse kerrie-limoen mayonaise
Gaat u liever voor een diner in de vorm van een buffet? Hiervoor bieden wij het BBQ buffet aan. Het buffet bestaat uit diverse soorten brood, salades, vlees en vis.
Het BBQ buffet € 69,50. (Vanaf 20 personen)
Het BBQ buffet bestaat uit het volgende:
Diverse soorten ambachtelijk brood met huisgemaakte kruidenboter
Couscous salade met jalapeño pepertjes, mais en edame boontjes
Caprese salade van Roma tomaat, buffel mozzarella, pesto en rucola
Gamba spies gemarineerd in verse kruiden en knoflook
Schep zalm (op locatie warm gerookte zalm)
Boterzachte yakitori spiesjes met bosui en sesam
Dubbeldoel mini runder burger met mesclun en een frisse kerrie-limoen mayonaise
Naast de diners in BBQ vorm biedt Bee in the Garden ook een 4 gangen diner. Het diner bestaat uit een broodje vooraf, een voorgerecht, soepshooter van de chef, hoofdgerecht en een nagerecht. Bij het 4 gangen diner heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een passend wijnarrangement. Hierbij krijgt u bij 3 van de 4 gangen een passende wijn (soep uitgezonderd) incl. een glas cava bij aanvang van het diner.
Zalmmousse van huis gerookte zalm met frisée en een frisse kerrie-limoen mayonaise
Of
Klassieke vitello tonato met zongedroogde tomaat rucola en gepofte zwarte olijf
Soepshooter van de chef (vega)
Hoofdgerecht
Op de huid gebakken dorade of zeebaars met hollandaise saus, romige aardappel/wortel crème en seizoen groente
Of
Flat iron steak met rode wijn-tijm saus, romig stamppotje van rucola en seizoen groente
Nagerecht
Ananas compote met steranijs, witte chocolade-vanille crème, krokant van kruidkoek en geraspte limoen
Of
Romige panna cotta met coulis van framboos en vers roodfruit
Bee inthe Garden Verwendag
Etagère met Cake, koekjes, en chocolaatjes in de koffiecorner tijdens de ontvangst en gedurende de dag kunt u hier onbeperkt gebruik van maken.
Lunch B Huisgemaakte verse soep, 2 luxe belegde broodjes p.p., handfruit, melk, karnemelk en jus d orange. Yoghurt met versfruit/granola.
Fruit kan eventueel in schalen op de bartafels in de zaal gezet worden zodat u hier de gehele dag vrij gebruik van kunt maken.
Royale borrelplank met heerlijke kazen en smakelijke vlees-, en worstsoorten aangevuld met diverse dips,picco’s, toast fruit en noten. Voor bij de afsluiting.
Gedurende de middag drie soorten frisse fruitdrank in karaffen in de koffiecorner
Inclusief:
Frisdranken, sappen, uit de barkoeling in de zaal.
Bier, Bier 0.0, en wijn , uit de barkoeling in de zaal