Accommodatie

De inrichting bij Bee in the Garden voelt heel natuurlijk met de muren van leem, veel hout, natuursteen en RVS afwerking. Een mooie leemhaard als blikvanger en sfeermaker in de zaal.  De grote zaal biedt plaats aan 20 personen bij een enkelvoudige carré opstelling. Bij een theateropstelling biedt de zaal plaats aan groepen tot maximaal 35 personen.

Vergaderlocatie Bee in the garden

Naast deze zaal bieden wij een aantal unieke sub ruimtes, handig wanneer de groep zich voor brainstormsessies opsplitst. Zo hebben we een gezellige bovenkamer waar je aan de keukentafel zit met een grote boekenkast. Of relaxed in de loungebanken onder het glazen dak: dat is zeker genieten!

Door een grote zaal met beschikbare subruimtes leent de accommodatie van Bee in the Garden zich perfect voor strategische managementbijeenkomsten,  (team)vergaderingen, workshops, trainingsdagen en tal van andere bijeenkomsten.

No ‘ordinary day at the office’ maar écht los van de dagelijkse beslommeringen om de bakens te verzetten en het vizier scherp te richten op de toekomst. Laat de ideeën maar opborrelen…..

 

 

 

Na de bijeenkomst nog even naborellen of bij mooi weer lekker buiten lunchen? wij beschikken tevens over een tent, ook wel het picknickbos genoemd die zich hier perfect voor leent!

Scroll naar boven